انواع مختلفی از گوشت وجود دارد و همه آنها طی هزاره ها بخشی از رژیم غذایی انسان بوده است.


به طور کلی، گوشت برای شما مناسب است و طیف وسیعی از مواد مغذی ضروری را فراهم می کند.


در این مقاله، مشخصات تغذیه ای، مزایای بهداشتی و نگرانی های هشت نوع مختلف گوشت مورد بررسی قرار می گیرد.


گوشت


چه نوع گوشتی سالم است؟


1. گوشت خوک

خوک یکی از محبوب ترین انواع

گوشت در جهان است.


با وجود برخی از سردرگمی در مورد موضوع،

گوشت خوک به عنوان گوشت قرمز طبقه بندی شده است. این به این دلیل است که حاوی مقدار زیادی از میوگلوبین، پروتئینی است که برای رنگ قرمز گوشت است.


در حقیقت، بسیاری از برش های مختلف گوشت خوک وجود دارد، و انواع محصولات گوشتی مانند آن استفاده می شود؛


بیکن

هام

هات داگ

جمون

گوشت خوک به روش ایتالیایی که سرد سرو می شود

سالامی

سوسیس

ارزش غذایی

در اینجا مشخصات غذایی معمولی برای گوشت خوک زمین در هر 100 گرم (1) است.



مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها